Eilen vietin laiskottelupäivää.

Olin ystäväni kanssa elokuvissa. En muista milloin viimeksi olisin viettänyt juuri tämän ystävän kanssa aikaa. En muista. Mutta meillä oli hauskaa. Todella.

Tähän päivään, vietin vapaapäivää koulusta, töistä ja kaikesta. Päätin sitten puunata ja tuunata taloa. Aloitin jääkaapista ja pyykeistä. Pyykkiä pyörimään ja sitten tyhensin jääkaapin kaikesta. Puhdistin jääkaapin lioista. Miten voikaan olla niin likainen jääkaappi, vaikka ei siitä kauaa ole kun sen viimeksi puhdistin. Hemmetin mansikkahillo.

Toinen koneellinen pyörimään, ruuanlaitto. Tein itselleni kanaa pitkästä aikaa, seuraksi keitin riisiä. Söin kerrankin suhteellisen rauhallisesti. Astianpesu kone piippasi valmista. Sen tyhjentämisen jälkeen nostin tavaroita lattioilta ja kaivoin imurin esiin.

Imuroin kämpän, onneksi se on nopeaa puuhaa, sillä en pidä siitä yhtään. Toinen koneellinen piippasi valmista. Puhtaat vaatteet kuivumaan ja sen jälkeen lattian pesuun. Tein sen kerrankin kahdesti, sillä niin vain pitäisi näille lattioille tehdä. Kerrankin ne näyttivät puhtailta.

Kolmas koneellinen piippasi valmista kun tein lettutaikinaa. Vielä olisi kylpyhuoneen/saunan ja wc:n pesu.. Ja kaksi koneellista pyykkiä.

Milloin olen valmis?

No, voin sanoa, että nyt tunnen itseni valmiiksi, suurin piirtein, sillä neljäs koneellinen piippasi valmistaan ja viides on jo pyörimässä. Enää ei tarvitse kuin ne laittaa kuivumaan. Nekin pääsevät kuivumaan vasta pestyyn kylpyhuoneeseen.

Kotona tuoksuu raikkaalta, pitkästä aikaa!