Eilen avokkini ilmoitti viettävänsä poikien iltaa.

No, minä sitten kiersin puhelimeni luettelon läpi ja kävin läpi kaikki, joiden kanssa olisin voinut viettää tyttöjen iltaa. Harmikseni totesin, että olin ainoa, jolla on perjantaivapaa! Se oli hetkellisesti karmea tunne. Mutta, hetken päästä käänsin pienen "tappion" voitoksi!

Sain nimittäin vihdoin oikeasti aikaa ainoastaan ja vain itselleni. Joten olin tyytyväisempi, kuin jonoettaessa kylmässä vesisateessa yökerhoon.

Kavoin kosmetiikkakoristani esille: kuorintavoiteet (keholle ja naamalle tietysti omansa), naamiot hiuksille ja kasvoille, "hemmottelushampoon" (siis sellaisen jota käytän vain "näissä tilanteissa" ja siihen kuuluvan tehohoitoaineen. Myös tavanomaisemmat puhdistusaineet yms. tarttuivat käteeni.

Iltani aloitinkin ensiksi kovalla urheilurääkillä, joka nyt tänä aamuna tuntuu niin pakaroissa kuin reisissäkin. Käsistä puhumattakaan! Katsotaan, miten vänkäydyn autoon. Kävin laittamassa saunan päälle. Join paljon vettä ja hunajateetä ja nyt kehoni huutaa hyvää puhdasta oloaan! Saunassa venytellessä jäseniäni, muistelin ihanaa kesääni Marien kanssa Dubaissa, sillä edelleen se on päällimmäisenä mielessä, vaikka pitäisi siihen koulu/työ sarakkeeseen enemmän keskittyä.

Saunailtani päätteeksi kääriydyin lämpimiin olovaatteisiin ja peittoon. Valitsin hyvän elokuvan, jonka jälkeen suuntasinkin nukkumaan.

Voi että olo voikin olla ihana rentoutunut ja pirteä!