Tavallinen kuume on ehkä helpoiten selätettävin kuume. Siis oikeasti. Kuumetta voi lievittää lääkkeillä, ja kaikki on superhelpompaa sen jälkeen. Sitä paitsi, se laskee yleensä melko nopeasti.
 








Kuume joulusta on kuume, kun joulutuotteet, eli kaikki mikä liittyy jouluun saa sinut sekaisin. Pelkästään ei siis jouluaatto tai -päivä saa sekaisin. Vaan se valmistelu. Se saa aikaan pahemmankin kuumeen. Siis oikeasti, se on jo pahempaa kuin tavallinen kuume. Mutta se kestää yleensä muutamasta kuukaudesta puoleen vuoteen. Minua kun on kielletty puhumasta joulusta ennen juhannusta. Muuten sekoaisin, ainakin ystävieni mukaan. 


Vauvakuume on näistä tämän hetkisistä kuumeista pahin. Siis aivan oikeasti pahin. Sitä kun ei voi lievittää millään lääkityksellä, tai sillä että valmistelet joulua tai ostelet joulutuotteita. Ei. Siihen tarvitaan oikeasti se vauva lievittämään sitä kuumetta. Ja sitten ku se kuume kestää ja kestää ja kestää. Niin, että siitä podetaan jo viidettä vuotta, on oikeasti paha. 




Ja tyttöjen illasta. Maailman ihaninta oli viettää aikaa pitkästä aikaa ihanan ystävän kanssa. Hulluna humalasta, muttei liian hulluna. Eikä tullut päähänpistoja kävellä kotiin, tälläkin kertaa vesisateessa. Ei päätimme tilata taksin. Mutta ilta oli mitä parhain: hyvä seura, hyvä musiikki tarkoittaa ainoastaan loistavaa iltaa tanssin ja pikku hiprakan merkeissä paikallisessa. Ja minä kun sanoin etten lähtisi, onneksi olen helposti ylipuhuttavaa sorttia.